• Groest 87, Hilversum

service-image

Armaturen

Elke kamer of vertrek heeft zijn eigen kenmerken. Hierdoor is het juist van belang dat er voor de juiste armaturen gekozen wordt. Zo kan er sfeer en functioneel licht gecreƫerd en gecombineerd worden.

service-image

Led Verlichting

Led verlichting is al niet meer weg te denken. Juist door zijn duurzaamheid en spaarzaamheid heeft led verlichting een flinke opmars gemaakt. In de loop der jaren is de kwaliteit ook steeds beter geworden.

service-image

Tuinverlichting

De verlichting in de tuin is meestal als laatste aan de beurt. Toch is tuinverlichting net zo belangrijk als onze verlichting in huis. In de tuin en eventueel in een overkapping kan je juist ook heel veel sfeer maken.

service-image

Badkamer

In de badkamer heb je andere verlichting nodig, namelijk die goed tegen water en waterdamp kan. Armaturen met IP44 of hoger zijn hiervoor geschikt. Deze zijn water en stof dicht zodat deze veilig geplaatst kunnen worden.

service-image

Lichtplan

Om de juiste verlichting op de juiste plek te krijgen is het maken van een lichtplan erg belangrijk. Zo kan er goed ingetekend worden waar welk licht komt en kan er rekening mee worden gehouden bij het maken van lichtpunten.

service-image

Veiligheid

Veiligheid staat altijd bovenaan. Zorg er daarom voor dat er alleen goedgekeurde lampen worden opgehangen. Laat uw aangekochte verlichting ook door een ervaren monteur ophangen als u dat zelf niet kunt. Dit voorkomt een hoop ellende.