• Groest 87, Hilversum

Particulier Lichtadvies

Heeft u een nieuwe woning betreden of net een verbouwing achter de rug? Verlichting komt vaak als laatse aan bod. Niet zo gek want verlichting is één van de moeilijkste dingen in huis.

In de woonkamer wilt men graag sfeer creëren, terwijl in een kantoor aan huis juist functioneel licht nodig is. Wij begrijpen dat dit niet altijd even makkelijk is. Onze adviseur heeft jarenlange ervaring in het geven van advies voor elke ruimte. Uiteraard luistert hij goed naar de wensen van u als klant.

Hoe gaan wij te werk?

Het begint altijd met een afspraak. Wij komen bij u thuis op een door uw gekozen moment. De adviseur zal dan met u samen het vertrek, of vertrekken bekijken. Het is ook mogelijk om middels bouwtekingen een plan uit te werken als u bijvoorbeeld nog zit te wachten op een bestelde keuken. Dan maken wij vast een lichtplan vanaf deze tekening.


Wat volgt er dan?

  • Wij werken het lichtplan verder uit.
  • U krijgt hierna de offerte gemailt
  • U heeft dan 14 dagen de tijd om de offerte goed te keuren
  • Na goedkeuring bestellen wij de goederen.
  • Als de goederen binnen zijn, maken wij een afspraak.
  • Als laatse kan de monteur, als u dat wenst, komen installeren.

Handig om te weten

De garantie vervalt op het moment dat u de verlichting zelf plaatst of door extern bedrijf laat plaatsten en deze niet conform de gestelde eisen is aangebracht of aangesloten.

Wij hanteren een aanbetaling op elk advies. Dit is een klein bedrag voor het werk wat de adviseur erin steekt. Maar u krijgt dit retour als u bij ons ook daadwerkelijk de verlichting aankoopt. De aanbetaling doet u op de dag dat onze adviseur langskomt. U kunt bij hem contant betalen als pinnen. Als u besluit om niet bij ons de verlichting te kopen, dan bent u enkel uw aanbetaling kwijt aan de door ons gemaakte kosten.

Nee, alle lichtadviezen zijn geheel vrijblijvend, op de kleine aanbetaling na. Wilt u verder geen gebruik maken van onze diensten dan kunt u dit aangeven. Wij zullen hierna al uw gegevens, inclusief lichtplan, verwijderen uit onze systemen.

Wilt u meer weten over onze service?