• Groest 87, Hilversum

Wie zijn wij?

Wij zijn een team welke stuk voor stuk enthousiast zijn in de verlichtingbranche. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij voor iedereen en elke portemonnee een professioneel lichtadvies geven.

Met een goed advies kan zowel sfeer- als functioneel licht in elk vertrek en elke situatie gerealiseerd worden.

Met verlichting breng je normaal in huis sfeer aan in elke kamer en zorg je voor een aangename omgeving. Welke verlichting heb je dan nodig? Dit is afhankelijk van de te verlichte ruimte.
In een woonkamer of slaapkamer wil je het liefst sfeerverlichting hebben en in de keuken heb je meer behoefte aan functionele verlichting.
Welke soorten verlichting per vertrek nodig zijn en met welke aandachtspunten je rekening moet houden bij het plaatsen van nieuwe verlichting, kunnen wij u uitstekend in adviseren.

Advies op maat

Afspraken

Uitvoering

facts-img

0

Projecten afgerond

facts-img

0

Medewerkers

facts-img

0

Uur werk verrricht

facts-img

0

Lampen geleverd

Kwaliteit staat bij ons op 1

Ons professionele team

team-img

Remco Mulder

CEO

Eigenaar van Lampenshop Hilversum, VentilatorShop Hilversum en Lichtadvieswinkel. Al heel wat jaren ervaring in de branche en de digitale wereld er omheen.

team-img

John Metz

Lichtadvies agent en verkoper

Ruim 40 jaar ervaring in de verlichtingsbranche en advisering. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet John als geen ander alles over verlichting.

team-img

Wilbert Cornelissen

Eigenaar Feco Installatie

Wilbert is de vaste monteur van Lampenshop Hilversum. Daarnaast is hij een gecertificeert elektro monteur waardoor hij diverse klussen kan aannemen.

team-img

Kees Rem

Vrijwilliger

Voert reparaties uit aan armaturen of maakt verlichting op maat. Tevens verantwoordelijk voor de aanvoer van armaturen in de winkel.

team-img

Elise Mulder

Boekhoudster

Verzorgt alle finaciƫle zaken binnen Lampenshop Hilversum, Ventilatorshop Hilversum en Lichtadvieswinkel.