• Groest 87, Hilversum

DIAlux

Bij ontwerpen van lichtplannen middels DIALux kan men kantoren, winkels en horecazaken goed "nabouwen". Middels DIALux kan de adviseur de voorgestelde verlichting direct intekenen. Het voordeel van een lichtplan met een lichtberekeningsprogramma is dat naast de hoeveelheid licht men ook inzicht krijgt over verschillende factoren, zoals functioneel licht, sfeerlicht of een combinatie hiervan.

Met Dialux kunt u een goed beeld krijgen van de vereiste verlichting op een gegeven oppervlakte. U kunt zelfs zelf een armatuur uitkiezen. Alle fabrikanten bieden een catalogus met hun producten aan, die men kan importeren in Dialux. Naast het intekenen van verlichting is het ook mogelijk om uw pand aan te kleden met de door u besloten kleuren en inventaris. Hierdoor krijgt u een goed beeld hoe het daadwerkelijk eruit komt te zien.

Dialux wordt over het algemeen bij de zakelijke klanten gebruikt, uiteraard kan dit ook voor particulieren. Echter hanteren wij hierbij een minimale bestelorder van 5000 euro.


DIALux

Hoe gaan wij te werk?

Het begint altijd met een afspraak. Wij komen bij u op lokatie een door uw gekozen moment. De adviseur zal dan met u samen het vertrek, vertrekken of gebouw bekijken. Het is ook mogelijk om middels bouwtekingen een plan uit te werken als u bijvoorbeeld nog vol in de verbouwing zit maar een deadline heeft qua oplevering. Dan maken wij vast een lichtplan vanaf deze tekening.


Wat volgt er dan?

  • Wij werken het lichtplan verder uit.
  • U krijgt hierna de offerte gemailt
  • U heeft dan 14 dagen de tijd om de offerte goed te keuren
  • Na goedkeuring bestellen wij de goederen.
  • Als de goederen binnen zijn, maken wij een afspraak.
  • Als laatse kan de monteur, als u dat wenst, komen installeren.

Handig om te weten

De garantie vervalt op het moment dat u de verlichting zelf plaatst of door extern bedrijf laat plaatsten en deze niet conform de gestelde eisen is aangebracht of aangesloten.

Wij hanteren een aanbetaling op elk advies. Dit is een klein bedrag voor het werk wat de adviseur erin steekt. Maar u krijgt dit retour als u bij ons ook daadwerkelijk de verlichting aankoopt. De aanbetaling doet u op de dag dat onze adviseur langskomt. U kunt bij hem contant betalen als pinnen. Als u besluit om niet bij ons de verlichting te kopen, dan bent u enkel uw aanbetaling kwijt aan de door ons gemaakte kosten.

Nee, alle lichtadviezen zijn geheel vrijblijvend, op de kleine aanbetaling na. Wilt u verder geen gebruik maken van onze diensten dan kunt u dit aangeven. Wij zullen hierna al uw gegevens, inclusief lichtplan, verwijderen uit onze systemen.

Wilt u meer weten over onze service?