• Groest 87, Hilversum

Zakelijk Lichtadvies

Heeft u een nieuw kantoorpand, winkel of horeca gelegeheid? Of bent u toe aan een drastische vernieuwing qua licht? Wij helpen u graag met het adviseren van de juiste verlichting.

Omdat elke zaak een andere insteek heeft qua sfeer, functioneel licht en lichtopbrengst is het niet heel makkelijk om dit zelf te visualiseren. Wij kunnen u helpen om dit allemaal te realiseren. Met behulp van onze professionle adviseurs en software kunnen wij uw pand in 3D tekenen en hiermee een goed overzicht laten geven van hoe het daadwerkelijk er uit komt te zien. Overigens hebben wij ook een specialist voor hoge gebouwen zoals kerken en torens.

Hoe gaan wij te werk?

Het begint altijd met een afspraak. Wij komen bij u op lokatie een door uw gekozen moment. De adviseur zal dan met u samen het vertrek, vertrekken of gebouw bekijken. Het is ook mogelijk om middels bouwtekingen een plan uit te werken als u bijvoorbeeld nog vol in de verbouwing zit maar een deadline heeft qua oplevering. Dan maken wij vast een lichtplan vanaf deze tekening.


Wat volgt er dan?

  • Wij werken het lichtplan verder uit.
  • U krijgt hierna de offerte gemailt
  • U heeft dan 14 dagen de tijd om de offerte goed te keuren
  • Na goedkeuring bestellen wij de goederen.
  • Als de goederen binnen zijn, maken wij een afspraak.
  • Als laatse kan de monteur, als u dat wenst, komen installeren.

Handig om te weten

De garantie vervalt op het moment dat u de verlichting zelf plaatst of door extern bedrijf laat plaatsten en deze niet conform de gestelde eisen is aangebracht of aangesloten.

Wij hanteren een aanbetaling op elk advies. Dit is een klein bedrag voor het werk wat de adviseur erin steekt. Maar u krijgt dit retour als u bij ons ook daadwerkelijk de verlichting aankoopt. De aanbetaling doet u op de dag dat onze adviseur langskomt. U kunt bij hem contant betalen als pinnen. Als u besluit om niet bij ons de verlichting te kopen, dan bent u enkel uw aanbetaling kwijt aan de door ons gemaakte kosten.

Nee, alle lichtadviezen zijn geheel vrijblijvend, op de kleine aanbetaling na. Wilt u verder geen gebruik maken van onze diensten dan kunt u dit aangeven. Wij zullen hierna al uw gegevens, inclusief lichtplan, verwijderen uit onze systemen.

Wilt u meer weten over onze service?